Links
(Flyt til ...)
Start
▼
Sider
(Flyt til ...)
Links
▼
mandag den 23. februar 2015
Fondue Bourguignonne
›
Hvad har du brug for ? 1 fonduegryde med brænder. Marmite af ler kan anvendes. 1 fonduegaffel pro persona En dug som kan tåle at blive...
Bigos - Polsk gryderet med surkål
›
( 5-6 personer ) 1 ds. surkål(1 kg) 1 dl hønsefedt eller 60 g smør 250 g(4-5 stk.) løg 200 g(3 stk) madæbler 1 laurbærblad 3 hele nellike...
fredag den 20. februar 2015
Pikant ananastærte med flødeost (Pineapple-Cheese flan)
›
Pieform 22-24 cm i diameter eller tilsvarende ildfast fad Dej: 50 g smør 4 spsk sukker 120 g rasp 40 g (ca 1dl) valnødder ½ tsk kanel 2...
Bagt glaseret skinke(Baked ham) med amerikansk kartoffelsalat
›
(6-8) personer 1 kogt bayonneskinke(ca 1.5 kg) hele nelliker 2 dl appelsinjuice eller anden frugtjuice 1½ dl farin ½ tsk tør gul sennep 2...
Tyrkisk tomatpilaff med kylling
›
1 dl hakket løg 30 g smør eller 3 spsk olie 2 dl ris 1 ds henkogte tomater(500 gram) ½ dl boullion ½ tsk hvid peber ½ tsk salt ½ tsk tørr...
Ægte russisk borsjtj
›
(6-8) personer 1 kg okseskank eller marvpibebov ½ kg oksebryst eller magert flæsk 2-3 l bouillion krydderbuket af: laurbærblad kvist tim...
onsdag den 18. februar 2015
Ægte Amerikansk Grillbøf med bagte kartofler
›
Her er en stor grillstegt højrebskotelet med bagte kartofler fyldt med creme fraiche og purløg og grøn salat. Ingredienser: 1 Oksehøjr...
‹
›
Start
Vis internetversion