Links
(Flyt til ...)
Start
▼
Sider
(Flyt til ...)
Links
▼
lørdag den 7. marts 2015
Indonesisk rijstaffel
›
Her er beskrevet et mellemstort rijstaffel(et stort består af 20-30 retter) og passer til 8-10 personer. Man kan tilsætte flere eller fær...
mandag den 23. februar 2015
Hårdkogte æg med vandkastanier
›
500 g henkogte vandkastanier 1 gulerod(Ca. 75g) 1/4 selleriknold(Ca 75g) 1 ds krabbekød(ca 150-200 g) 3-4 spsk olie 1 dl hakket løg 200 g...
Spinat-ostepie (Spanokpita)
›
Dej: ½ kg mel ½ tsk salt 4 spsk olie ½ tsk bagepulver 2½ dl vand Fyld: 1 kg frisk eller frossen helbladet spinat 2 æg 250 g gede eller f...
Fisk og tomater i fad (Psaria Plaki)
›
3/4 kg fiskefileter salt og pber 3 spsk citronsaft 1 dl olivenolie 100 g løg, skåret i skiver 2 fed knust hvidløg 2 spsk. hakket persille...
Gevulde speculaas
›
Bliver ca. 70 stk) Fladt ildfast fad eller lille bradepande ca 20 x25 cm 250 g(4 1/4 dl) mel 200 g smør eller margarine 150 g(2½ dl) fari...
1 kommentar:
Morgee Korma
›
1 stor ung høne eller poulard(ca 1½ Kg) 2-3 dl yoghurt 2 fed hvidløg 40 g smør 2 spsk hakket syltet ingefær 2 hele nelliker 1½ tsk salt ...
Argentinsk kødfondue
›
Denne ret er stærkt i familie med den schweiziske kødfondue.I Argentina marineres kødet i forskellige krydrerede marinader og serveres ku...
›
Start
Vis internetversion