500 g henkogte vandkastanier
1 gulerod(Ca. 75g)
1/4 selleriknold(Ca 75g)
1 ds krabbekød(ca 150-200 g)
3-4 spsk olie
1 dl hakket løg
200 g bambusskud
1/4 kg ds haricot verts
25 g smør
1 spsk kinesisk soyasauce
½ tsk det tredje krydderi
½ tsk salt
½ tsk paprika
4 hårdkogte æg
1 gulerod(Ca. 75g)
1/4 selleriknold(Ca 75g)
1 ds krabbekød(ca 150-200 g)
3-4 spsk olie
1 dl hakket løg
200 g bambusskud
1/4 kg ds haricot verts
25 g smør
1 spsk kinesisk soyasauce
½ tsk det tredje krydderi
½ tsk salt
½ tsk paprika
4 hårdkogte æg
- Vandkastanierne hældes til afdrypning. Gulerod og selleri skæres i små terninger, krabbekødet i mindre stykker.
- Gulerod, selleri og løg svitses let i olien og de øvrige ingredienser tilsættes. Det hele småsnurrer under låg i ca. 5-10 min. Smages til og anrettes på et dybt fad. De hårdkogte æg halveres langs kanten og drysses med paprika.
- Serveres med kogte ris,risnudler eller ristet brød og smør.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar