Links

Sider

mandag den 23. februar 2015

Fisk og tomater i fad (Psaria Plaki)

3/4 kg fiskefileter
salt og pber
3 spsk citronsaft
1 dl olivenolie
100 g løg, skåret i skiver
2 fed knust hvidløg
2 spsk. hakket persille
5-6 tomater
2-3 citroner
  1. Den istandgjorte fisk lægges i et velsmurt, fladt, ildfast fad. Drysses med salt og peber og dryppes med citronsaft. Olien varmes og heri svitses løgringe og knust hvidløg, Hakket persille og flåede halverede tomater tilsættes. 
  2. Denne blanding fordeles over fisken, som dækkes med tynde skiver citron. 
  3. Fadet dækkes med låg eller folie og sættes i ovnen ved 200 grader celsius i 30-40 min. 
  4. Spises med flutes eller franskbrød.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar