3/4 kg fiskefileter
salt og pber
3 spsk citronsaft
1 dl olivenolie
100 g løg, skåret i skiver
2 fed knust hvidløg
2 spsk. hakket persille
5-6 tomater
2-3 citroner
salt og pber
3 spsk citronsaft
1 dl olivenolie
100 g løg, skåret i skiver
2 fed knust hvidløg
2 spsk. hakket persille
5-6 tomater
2-3 citroner
- Den istandgjorte fisk lægges i et velsmurt, fladt, ildfast fad. Drysses med salt og peber og dryppes med citronsaft. Olien varmes og heri svitses løgringe og knust hvidløg, Hakket persille og flåede halverede tomater tilsættes.
- Denne blanding fordeles over fisken, som dækkes med tynde skiver citron.
- Fadet dækkes med låg eller folie og sættes i ovnen ved 200 grader celsius i 30-40 min.
- Spises med flutes eller franskbrød.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar