Links

Sider

onsdag den 18. februar 2015

Fyldte græske auberginer

2 store auberginer
3 spsk olie
½ hakket kalve, lamme eller oksekød
2 æg
salt
1 dl hakket champignon(ca. 100 g)
½ tsk mild paprika
2 fed knust hvidløg
4 spsk fløde
1 spsk finthakket løg
2 spsk tomatpure
3-4 tsk reven parmesanost

Auberginefrugterne skylles, stilken fjernes, og de halveres. De lægges i et stort, velsmurt, fladt ildfast fad eller i bradepanden, pensles med olie og stilles i en varm ovn ved 200 grader celsius i 10 min.
Frugtkødet løsnes lang kanten med en kniv og tages forsigtigt af skallerne (de største kerner skal skrabes væk) hakkes groft på et spækbrædt og blandes i en skål med de øvrige ingredienser. Denne masse fyldes tilbage i de tomme skaller, reven ost drysses over og de sættes i det smurte fad eller bradepande. Bages i ovnen ved 225 grader celsius i 12-20 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar