Links

Sider

onsdag den 27. januar 2010

Kylling med cashewnødder

Kylling med cashewnødder

Ingredienser(4 personer)
520 g kyllingebryst
3 fed hvidløg
8 forårsløg
1 rød chili
2 dl tomatpure
2 spsk revet ingefær
1 tsk stødt allehånde
1 spsk rørsukker
70 g cashewnødder
3 Spsk olie


Skær kyllingekødet ud i små stykker. Hak hvidløg og skær forårsløg i 2 cm store skrå stykker og chilien i tynde ringe. Rør tomatpure sammen med ingefær, allehånde og rørsukker. Opvarm en wok og slyng olien rundt. Lynsteg kyllingestykkerne ad to omgange til de er møre og lysebrune. Læg dem på fedtsugende papir. Kom evt. lidt ekstra olie i wokken og steg hvidløg, forårsløg, chili og nødder i 2 minutter. Kom kød og tomatpure i. Kog igennem under omrøring. Tilbehør brune naturris.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar