Kylling med cashewnødder
Ingredienser(4 personer)
520 g kyllingebryst
3 fed hvidløg
8 forårsløg
1 rød chili
2 dl tomatpure
2 spsk revet ingefær
1 tsk stødt allehånde
1 spsk rørsukker
70 g cashewnødder
3 Spsk olie
Skær kyllingekødet ud i små stykker. Hak hvidløg og skær forårsløg i 2 cm store skrå stykker og chilien i tynde ringe. Rør tomatpure sammen med ingefær, allehånde og rørsukker. Opvarm en wok og slyng olien rundt. Lynsteg kyllingestykkerne ad to omgange til de er møre og lysebrune. Læg dem på fedtsugende papir. Kom evt. lidt ekstra olie i wokken og steg hvidløg, forårsløg, chili og nødder i 2 minutter. Kom kød og tomatpure i. Kog igennem under omrøring. Tilbehør brune naturris.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar