(5-6 personer)
Ingredienser:
1 kg fåre eller lammebov eller nakke
2 kg kartofler
½ kg løg
½-1 l l lamme bouillon
salt og hele peberkorn
Ingredienser:
1 kg fåre eller lammebov eller nakke
2 kg kartofler
½ kg løg
½-1 l l lamme bouillon
salt og hele peberkorn
- Kødet skæres fra benene og skæres fri for fedt og derefter i terninger.
- Kartoflerne skrælles, halvdelen skæres i skiver, resten halveres(Er de meget store skal de skæres i kvarte.
- Løgene skæres i skiver. Alle ingredienser kommes i en gryde og koges under låg i ca ½ - 1 time afhængigt af kødets kvalitet.
- Smag til med salt under kogningen, da mængden afhænger af hvor salt bouillonen er.
- Dette er en Irish Stew i den oprindelige form, retten kan pyntes ved at tilsætte lidt fintsnittet porre og selleri, en kvist timian og laurbærblad.
- Retten drysses med persille ved anretningen.
Den eneste original her, er nok indsender. Bouillon ??????????
SvarSletI år 1948 Ude i det irske højland