1 spsk mel
2 spsk olie
1 tsk salt
½ tsk peber
1 tsk sød paprika
4-8 Skiver kalveinderlår(75 - 100 g)
3-4 spsk olie
2 dl hakket løg
250 g champignon
2-4 spsk hvidvin
1 spsk finthakket esdragon
1 spsk hakket persille
20 g smør
Tilbehør: Kogt spaghetti og parmesan
2 spsk olie
1 tsk salt
½ tsk peber
1 tsk sød paprika
4-8 Skiver kalveinderlår(75 - 100 g)
3-4 spsk olie
2 dl hakket løg
250 g champignon
2-4 spsk hvidvin
1 spsk finthakket esdragon
1 spsk hakket persille
20 g smør
Tilbehør: Kogt spaghetti og parmesan
- Melet røres med olie, salt og peber.
- De tynde skiver kalvekød pensles med denne masse og steges i varm olie ca 2-3 min. på hver side
- Kødet lægges i en serveringspande eller et fladt , ildfast fad og holdes varmt.
- Hakket løg svitses derefter på panden, måske skal der tilsættes lidt mere olie.
- Istandgjorte champignoner tørres i papir fra køkenrullen, skæres i skiver og ristes sammen med løgene i ca 5 min.
- Tør hvidvin, hakket esdragon, hakket persille og smør tilsættes, varmes igennem og det hele fordeles over kalvekødet.
- Serveres med kogte vel afdryppede spaghetti, der er rystet i smør og drysset med paprika, samt en skål revet parmesan ost.
- Hertil passer grøn salat eller artiskok salat til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar