Links
▼
Sider
▼
torsdag den 25. marts 2010
Broccolisuppe
Denne ret er til en person:
½ bdt. broccoli – ca. 200 g
3 dl vand eller grøntsagsbouillon
1 tsk. ekstra jomfruolivenolie
½ tsk. havsalt & friskkværnet sort peber
1 spsk. piskefløde: hæld 2,5 dl piskefløde på en isterningspose og frys ned, og brug en terning, når det gør en forskel, og det gør det her. En terning svarer til 1spsk./15 ml, og det svarer til 6 g fedt, det er ok netop i denne sammenhæng her
Fyld, topping og tilbehør: 2 skiver lufttørret skinke: dansk, den italienske parma eller den spanske serrano. Skiverne lægges på bagepapirsbelagt bageplade og stilles i 200 grader varm ovn i ca. 5 min. Tag skinken ud og læg den på fedtsugende papir. OG en skive ristet daggammelt rustikt brød, altså bagt på grove meltyper.
1. Del broccolien groft og læg den i en gryde, hæld kogende vand eller bouillon over, kom olie og salt ved og kog nu i 7 min.
2. Blend suppen med fløde og smag til med salt og peber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar