Paprikagryde med bacon
Her har vi en børnevenlig opskrift,smagen er mild og sød, og tilberedning så enkel og simpel at selv de mindste kan være med.
Ingredienser:
500 gram skinkekød i tern.
100 gram bacontern.
1 Spsk. delikatesse paprika
1 dåse tomatpure
4 dl hønsebouillion
majsstivelse
1.5 dl Fløde
2 dl frosne ærter
1 pakke cocktailpølser og salt og peber.
Svits skinke og bacon i en gryde til det er gyldent. Tilsæt paprika og svits videre i et par minutter.
Kom tomatpure samt hønsebouillion ved, og kog 20 minutter ved svag varme under låg. Jævn med lidt majsstivelse rørt ud i koldt vand, tilsæt fløde samt ærter og kog fem minutter. Smag til med salt og server med løse ris.
Energi pr. portion 2410 kilojoule(574 kalorier)
Protein: 29%
Kulhydrat:40%
Fedt:31%
Ingen kommentarer:
Send en kommentar