Links

Sider

lørdag den 23. januar 2010

Glutenfri Rosmarin brød


Tilberedningstid: 30 min
½-1 time i ovn
2 brød

Ingredienser:
3 dl kokoksmel
½ dl hørfrø mel
3/4 dl mandelmel
2 tsk honning
2 tsk æble cider eddike
6 æg
1 tsk rosmarin
1½ tsk timian
1 tsk fennikel pulver
1 tsk bagepulver
½ tsk salt
½ tsk peber

Dette brød kan modificeres efter behov, det er muligt at fjerne alle krydderierne eller lave et sødt brød med kardemomme og kanel, det er op til dig.

1 Forvarm ovnen til 177 grader celsius
2 Hak rosemarinbladene tilsæt alle de tørre ingredinser i en skål og bland det hele grundigt sammen
3 Tilsæt alle de våde ingredienser til skålen: Kokosolie,honning og eddike rør grundigt sammen.
4 Smag evt på dejen og eksperimenter med andre krydderier hvis du ikke bryder dig om smagen
5 Put dejen i en brødform
Bag i 15-30 minutter husk at checke efter 15 min
6. Når du dufter smagen af bagt brød er det tid til at åbne ovnen hvis du ønsker et fugtigt brød skal du tage det ud når det er gyldent da indsæt en ren kniv  igennem brødet eller du kan røre brødet på toppen for at efterse om det er fast med en smule elasticitet.
7. Server med smør eller ghee.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar